Hur ser din sko garderob ut?

För den som varit med ett tag vet att det absolut inte räcker enbart med några par skor i garderoben utan man gärna vill ha ett antal skor och modeller att använda sig av under den årstid som är. Hur ser din sko garderob ut? Har du de som du behöver eller är det dags att förnya och förändra?

Skor kanske är något som vi allra mest köper i våra liv. Skor är något som slits med på då vi kanske promenerar mycket och inte kanske har tillräckligt med skor att använda. Kanske det är dags för lite förnyelse i skogarderoben? Det kan vara skönt med fler än ett par om man hittat ett par favoriter som man gärna använder. Det är bra att skorna får vila mellan användningarna. De finare skorna bör även få ha skoblock i sig så de håller formen. Cederträ är ett fantastisk material som oftast används i skoblock för att detta träslag tar åt sig fukten på ett bra sätt och luktar dessutom gott.

Sköt om dina skor och vårda dom så håller dom längre och du får mer glädje av dina skor. Våra kläder tvättar vi regelbundet och ser till så att de är fräscha när vi använder dessa, vi bör vara lika omhändertagande när det gäller våra skor. Skor är något som vi använder oss av dagligen och vill gärna att de ska hålla länge och vara sköna att gå i. Det är en fördel att ha flera olika par att kunna variera emellan så skorna hinner återhämta sig efter en dags springande. har man ett brett utbud av skor i sin garderob så finns det alltid ett par som passar till resterande outfit som man tar på sig.

admin Författare