Billiga Converse

Hitta dina bästa skor
Skor

Shoppa lite billigare

Det är många som gillar att shoppa, och det är ju knappast svårt att förstå varför. Problemet är ju att detta snabbt kan bli ganska dyrt om man inte är försiktig eller planerar sina shopping rundor lite bättre. Men det finns som tur sätt att sänka sina utgifter utan att behöva offra så mycket.

Shoppa på nätet

Visst är det roligt att gå runt i butiker, plocka upp intressanta saker, vrida och vända på dem och bara känna hur de känns, men faktum är att man ofta kan hitta samma, eller åtminstone liknande, saker på nätet för lägre priser. Sajter som Prisjakt låter en leta efter alla möjliga sorters produkter och visar vilken butik som har det bästa priset, efter frakten är inräknad.

Leta rabatter

Alla som shoppar mycket vet verkligen värdet av rabattkuponger, detta är något man förr hittade i tidningar och reklamutskick, men idag är det minst lika enkelt att hitta dessa på nätet. Sajter som erbjuder dessa samlar ofta bara in information från många olika butiker på nätet på ett och samma ställe och låter en snabbt och enkelt söka efter det man är intresserad av.

Handa internationellt

Ibland är det faktiskt så att de bästa priserna inte finns inom Sverige utan man hittar dem i andra länder. Det första man kanske tänker då är hur det blir med fraktkostnaden, kommer inte den kosta mer än prisskillnaden på produkten? Detta kan absolut vara fallet, men det finns även butiker som skeppar internationellt utan någon fraktkostnad, en butik som gör detta är Book Depository, och just denna butik låter en även se priset i svenska kronor så slipper man hålla på att konvertera varje pris man ser.