Billiga Converse

Hitta dina bästa skor
Skor

Skor för sommaren

Nu när sommaren äntligen är här kan det vara läge att se över sin skogarderob. Just sommaren bjuder på en mängd olika möjligheter när det kommer till ditt skoval och vi tänkte därför gå igenom lite olika alternativ idag. Häng med!

Sneakers

Sneakers är troligtvis den mest klassiska av sommarskor. Du kan ha den till det mesta och den finns också i en rad olika färger så du kan matcha den efter din outfit men också din personliga stil. Den mest klassiska modellen är vita och ett säkert kort om du vill.

Träningsskor

Att träna hör sommaren till och då behöver du också bra skor. Det kan därför vara läge att se över dina träningsskor. Är de för nötta eller liknande kan det vara läge att köpa nya.

Sandaler

För de där riktigt varma sommardagarna kan det vara läge att inhandla ett par sandaler (eller flip-flops). Det blir lätt väldigt varmt i till exempel sneakers och det kan då vara läge att ta på sig ett par sandaler istället. Vi lovar, dina fötter komma tacka dig. Frågan är bara vad dina medmänniskor säger, men strunta i de så länge du trivs!

Stövlar

Vi ska vara ärliga. Alla som någonsin upplevt en svensk sommar vet att det ofta regnar. Det kan därför vara smart att investera i ett par stövlar så att du kan ge dig ut och fånga sommaren även om vädergudarna inte står på din sida. Dessa finns i en rad olika modeller och färger så du kan välja och vraka och till slut hitta den som känns bäst för just dig.Ha en trevlig sommar!