Billiga Converse

Hitta dina bästa skor
Skor

Sköna tofflor för kalla golv

När höst och vinter är i annalkande blir golven kallare och så även fötterna. Då kommer de mysiga inneskorna fram och åker på fötterna ända till våren kommer igen. De håller oss varma och gosiga om fötterna så vi inte fryser om kroppen heller.

Lokalproducerade inneskor

Det är ett välkänt faktum att om du är kall om fötterna fryser du sannolikt om hela kroppen. Så om du känner dig lite kylig, men bara lite, så kan du enkelt bli varmare genom att sätta på dig ett par mysiga tofflor. Det är samma sak med våra andra extremiteter; händer och huvud. Håller vi de kroppsdelarna varma så mår vi bättre och blir inte nedkylda.

Ett par mysiga tofflor är ett perfekt skydd mot ett kallt golv. De är dessutom mindre halkkänsliga än till exempel strumpor. Risken för olyckor är alltså väldigt mycket mindre med ett par inneskor. Tofflor kan dessutom ge lite stöd när du går om du har lite svårt att gå.

Du kan hitta något passande för alla smaker och fötter. Det finns även ekologiska och handgjorda tofflor. Vanliga tofflor i birkenstockmodell tycker många om, eller i varmt fårskinn. Och de kan vara väldigt moderiktiga också!