Kläder Skor

Skyddsutrustning för alla tillfällen

Säkerhet är en viktig aspekt inom många olika arbetsområden. Som en konsekvens av risker som kan uppstå på din arbetsplats är det viktigt att använda korrekt skyddsutrustning på ett korrekt sätt.

Skydd för utsatta arbetsgrupper

För personer som arbetar inom exempelvis industri eller restaurang är det viktigt att använda skyddsutrustning när tillfället kräver det. Arbetar du inom något av dessa yrken eller har du ett annat yrke där du behöver använda skyddsutrustning? Stämmer det in på dig så ska du titta på nätet. Hitta en sida där alla typer av skyddsutrustning finns representerade.

Ett stort utbud av olika produkter

Det finns int bara olika typer av kläder och skor utan också olika varianter av första hjälpen-kit om olyckan skulle vara framme. För de som arbetar på hög höjd finns selar både för arbete på ställning och arbete på tak. Förutom detta finns det också hjälmar för att skydda huvudet mot fallande föremål.

Högaktuellt

Med den pågående pandemin i åtanke så kanske det kan vara klokt att erbjuda sina anställda och eventuella besökare skyddsmasker om ni behöver umgås på en liten yta. Utöver detta kan det även vara trevligt att ha både rengöringsdukar för ytor och antibakteriella wipes för enkel handrengöring.