Billiga Converse

Hitta dina bästa skor
Skor

Converse – mer än bara skor

Av naturliga orsaker gör man direkt kopplingen till klassiska, avskalade och snygga streetskor när man hör och ser märket Converse. Detta är självfallet ingen slump. Converse har jobbat hårt genom åren för att uppnå denna medvetenheten hos sina potentiella kundgrupper. Converse som märke har dock så mycket mer än bara skor att erbjuda, något som får betydligt mindre utrymme än vad det egentligen förtjänar. Låt oss titta lite närmare på en del produktgrupper där märket också glänser.

Väskor

Det finns extremt snygga väskor att få händerna på ifrån Converse i ett flertal olika modeller, bland annat vanliga ryggväskor samt axelväskor. Rent generellt kan man säga att även väskorna håller sig till samma avskalade stil, då de ofta är enfärgade i något slitstarkt material där enbart det klassiska märket sticker ut. Väskorna är gjorda för att vara användbara och du kan helt klart matcha din väska med dina Converse skor på ett mycket effektfullt sätt. Tänk bara vad snyggt att dra på sig ett par vanliga jeans, vit t-shirt, ett par röda Converse och en väska som matchar i samma färg. Inte illa! Eller vad säger ni? Om ni själva är sugna på denna stil bollar vi er gärna vidare mot Zalando med en rabattkod i bagaget.

Tröjor, t-shirt och olika sorters byxor

Converse har självfallet fattat att de bör inkludera väldigt vanliga artiklar som tröjor, t-shirts och olika sorters byxor i sin kollektion. Denna utveckling av märket är långt ifrån underlig om man tänker på att Nike är den nuvarande ägaren. Precis som i fallet med deras väskor satsar man allt som oftast på en tillbakalutad finish, där man inte behöver göra så mycket väsen, utan vi presenteras återigen med avskalad design där märket ligger i fokus när det kommer till den personliga touchen.

Mössor och kepsar

Även för dessa produkter så ser vi liknande mönster, men samtidigt delar en del utav dessa lekfullheten i vissa utav de mer extrema Converse skorna. En del kepsar går riktigt brutalt fram med ett flertal olika färger och mönster, även om storsäljarna mest troligt fortfarande är det mera klassiska varianterna.