Billiga Converse

Hitta dina bästa skor
Kläder

Mannens kläder får allt mer fria tyglar

Förr var det mycket tydligare riktlinjer för hur en man skulle klä sig, oftast mycket styrt utifrån arbetet. Förändringarna inom det manliga modet var inte så märkbara som inom det kvinnliga modet. Här rörde det sig mer om breda kavajslag eller smala, byxor med slag eller utan, hatt eller inte.

Det var ofta stela och neutrala färger men även färgmässigt har det förändrats och ett helt annat färgspektrum är accepterat, och det har gett ett helt annat utrymme och en mycket större frihet att hitta sin egen stil.

Snabba förändringar.

I dagens läge förändras det manliga modet lika snabbt som det kvinnliga, med oändliga variationer och stilar. Varje årstid präglas av modehusens presentationer på catwalken om vad som ska gälla och det oftast mycket långt innan gemene man kan ta del av det. Tack vare internet har det blivit lättare att hålla sig uppdaterad med de trender som gäller.

Stilrent

Men inte alla vill ta tillfället i akt och helt plötsligt uppdatera garderoben med skrikiga färger bara för att det helt plötsligt är tillåtet. Det finns fortfarande väletablerade aktörer, framför allt på internet, som tagit det steget till ett friare herrmode utan att tänja allt för mycket på gränserna. Stilrent herrmode där färg och balans sluts samman i en harmonisk känsla är oftast det bästa valet för dig som vill ha en garderob likt den du hade tidigare fast med lite mer attityd. Skjortan, mannens signum är fortfarande det bästa alternativet när du vill förnya dig men fortfarande behålla gentleman-looken. Kombinera den nya skjortan tillsammans med lite roliga, utstickande accessoarer så ska du se att din garderob har fått ett helt nytt liv, och du kan samtidigt känna dig säker på att den är rätt för dig.